Kleurplaat summervibes

Kleurplaten met een thema: summervibes. Ook al is het weer nog steeds herfstachtig in plaats van volop zomer. Kleuren is een geweldige manier om te ontspannen en je hoofd leeg te maken! Laat dat nou net zijn wat ik zoek nu mijn zomervakantie is begonnen.

Met deze kleurplaat kun je zoeken, tellen, kleuren etc. Zet een lekker afspeellijst op om je nog meer te helpen ontspannen terwijl je kleurt. Neem de tijd en haast je niet. Het gaat om het proces en niet om het eindresultaat. Geniet en kom uit je hoofd.

De zomervakantie regio Zuid is gestart. Geniet ervan.

Hier zijn een paar tips om creatief te kleuren:

  1. Kies een kleurplaat die je aanspreekt: Zoek een afbeelding die je leuk vindt, of het nu een mandala, een natuurtafereel of iets abstracts is.
  2. Gebruik verschillende materialen: Probeer kleurpotloden, stiften, krijtjes of zelfs waterverf. Elk medium geeft een andere textuur en uitstraling.
  3. Speel met kleuren: Wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren of ongebruikelijke kleurencombinaties te gebruiken. Laat je creativiteit de vrije loop!
  4. Werk in lagen: Begin met lichte kleuren en voeg geleidelijk donkerdere tinten toe om diepte en schaduw te creëren.
  5. Luister naar rustgevende muziek: Zet een ontspannende afspeellijst op om je nog meer te helpen ontspannen terwijl je kleurt.
  6. Neem je tijd: Haast je niet. Het gaat om het proces en niet om het eindresultaat. Geniet van elk moment dat je met je kleurplaat doorbrengt.

Het volgende blog gaat over naambordjes maken. Stay tuned

Maak een naambordje voor je studenten

Laat een reactie achter